Khas untuk penggemar mee segera TANPA risau bahan MSG

Mee berperisa kari yang lebih sihat untuk dinikmati sekeluarga

Senang – Segera – Sedap

Tahukah anda mee segera yang anda suka itu MERBAHAYA??

Mengandungi kandungan sodium tinggi

Banyak bahan kimia yang tak sesuai untuk tubuh badan

Meningkatkan risiko penyakit kanser usus dan kemurungan

Meningkatkan tekanan darah tinggi

Menggalakkan masalah obesiti

Adakah anda salah seorang dari ciri di bawah

Penggemar maggi kari

Nak diet tapi suka makan mee

Suka makan makanan instant

Mempunyai penyakit darah tinggi

Mempunyai masalah diabetes atau obesiti 

INI KHAS UNTUK ANDA !!!

MEE SEGERA BERPERISA KARI LEBIH BERKHASIAT

Tak perlu risau lagi dengan kandungan mee kari untuk dijadikan makanan rutin

Apa specialnya makan Mee Kari Nyonya?

01

Tingkatkan metabolisme badan

02

Rasa yang enak dan sedap, digemari ramai

03

Mencegah diabetes tahap 2

04

Mengawal obesiti

05

Mencegah asma kanak-kanak

Ini bahan utama yang berkualiti tinggi dalam Mee Kari Nyonya

Santan

Tepung Atta

Garam Himalaya

Minyak Sawit Merah

Konfem tak cari mee lain dah…

Sebijik macam jenama terkemuka. Versi lebih sihat

Puan Lina Hussin

Sedap sangattttt. Boleh dah buang ma*** kat rumah ni. Terbaik OCOC!

Puan Norhashimah

Alhamdulillah, Tq OCOC buat mi segera sihat. Ni duk hirup kuah sampai licin mangkuk. Tapi tak rasa guilty macam makan yang biasa punya. 

Puan Nur

Memang sedap! Tak cukup satu makan mee kari nyonya

Puan Mazilah

Siapa pengasas Vegan OCOC

Dr Rizal Abu Bakar

Merupakan seorang Clinical Health Psychologist. Pernah menjadi ahli psikologis klinikal di PPC Worldwide Canberra, Australian National University dan University Pennsylvania. Beliau pernah bekerja sebagai penyelidik dan sleep scientist di Canberra Sleep Laboratory. Beliau juga pernah dijemput ke Harvard Medical School pada tahun 2010 untuk menerima latihan dalam bidang Otak dan Tidur.

Apa kata pengguna Mee Kari Nyonya OCOC

DAPATKAN MEE KARI NYONYA OCOC SEKARANG !

Pengganti mee kari di rumah anda yang lebih berkhasiat dan sesuai untuk kanak-kanak

NEW ITEM !!!

MEE KARI NYONYA
ON-THE-GO

Mee Kari Nyonya OTG lengkap dengan bekas, heating pad, set kutleri

Couple Pack

RM 32

Bundle Pack

RM 64

Combo OCOC

RM 83.50

Family Pack

RM 55.50

Combo Pack

RM 37

Single Pack

RM 18.50

Vegan Dark Chocolate with Coconut Milk

Untuk maklumat lanjut berkenaan Vegan OCOC, minuman coklat yang berasaskan santan 

PERTAMA DI MALAYSIA

Klik butang dibawah ‘INFO VEGAN OCOC’ untuk dapatkan info lebih lanjut atau untuk dapatkan Vegan OCOC

DIIKTIRAF HALAL JAKIM

SOALAN YANG SERING DITANYA

Bagaimana cara penyediaan Mee Kari Nyonya OCOC?
  1. Didihkan 350-400ml air dan masukkan mee
  2. Masukkan perencah
  3. Masukkan bahan lain seperti sayur dan ayam mengikutselera, tunggu selama 5-8 minit
  4. Mee Kari Nyonya sedia dihidang
Adakah MKN sesuai untuk kanak-kanak?

Ya, boleh. Dalam sepaket MKN ada 2 perencah diberikan; 1 perencah dan 1 lagi ramuan perencah cili. Anda boleh kurangkan pes cili untuk dihidangkan kepada kanak-kanak.

Siapa yang boleh makan Mee Kari Nyonya OCOC?

Dari umur kanak-kanak boleh di makan sehingga orang dewasa

Bila waktu sesuai untuk makan MKN OCOC?

Sesuai dimakan pada waktu tengahari atau malam.

Kalau ada penyakit gastrik dan gerd boleh makan ke?

Ya, boleh makan kerana Mee Kari Nyonya OCOC mempunyai tinggi serat yang kaya dengan prebiotik.

Assra Marketing Sdn. Bhd

PT 1120 Jalan Ahmad TG, Ahmad Panglima (Queenspark), Kg Tanjung Chat, 15300 Kota Bharu, Kelantan